Pallet Skyline

De Pallet Skyline trok meteen mijn interesse toen ik op een middag een van mijn favoriete websites bezocht, Pinterest. Dit idee is vrij simpel en gemakkelijk uit te voeren, maar ook absoluut helemaal geweldig. Je kunt je eigen fantasie gebruiken, maar natuurlijk ook een bestaande skyline opzoeken (bijvoorbeeld die van London of New York).

Skylines zijn altijd al in geweest als wandbekleding, maar om er zelf eentje te maken van pallet hout is eigenlijk veel leuker. Niet alleen geef je een natuurlijke, rustige uitstraling aan je interieur. Je bent ook nog eens lekker bezig met het in elkaar knutselen.

Wat je moet doen is zorgen dat je pallet hout hebt. Teken huisjes of een bestaande skyline zelf (of print een voorbeeld van internet) op een plank pallet hout. Het voorbeeld kun je langs de contouren uitprinten en je kunt lijnen met een potlood (of pen) er omheen trekken. Zaag je gebouwen netjes uit. Plak de planken (bijvoorbeeld met montage kit) tegen de muur. Je kunt eventueel wolken of een ster en maan boven je skylines schilderen. Wees creatief en leef je uit!

Pallet Skyline

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s