Woodprint

Woodprint. Waarschijnlijk heb je er nog nooit van gehoord, maar dit is een nieuw fantastisch fenomeen dat ik zag op de Woonbeurs Amsterdam Rai 2013. Samen met mijn klasgenoten liep ik door een van de vele hallen toen mijn oog op een foto viel. Wil Ik! schreeuwde mijn hoofd direct.

Woodprint is een nieuwe techniek van foto printen. Je foto wordt op hout geprint, waardoor hij een warme en natuurlijke uitstraling krijgt. Persoonlijk vind ik dit een veel mooier effect geven dan wanneer je de foto op canvas print.

Het hout waar je afbeelding op geplaatst wordt, is natuurlijk duurzaam FSC materiaal. Je brengt dus geen schade aan het milieu aan. De kwaliteit van de foto is goed, de inkt is watervast en de kleur vervaagt niet. Het hout wordt voor het printen ingesmeerd met een speciale witte grondlaag, zodat je product niet krom trekt.

Natuurlijk is woodprint een nieuw product, dus behoorlijk duur nog. Maar naar mijn mening is zo iets unieks je centjes meer dan waard! (;

Kijk voor meer info op: http://www.woodprint.nl

Woodprint

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s