December de deur uit, gezelligheid de deur in!

Ik weet het, ik ben een beetje laat: Gelukkig nieuw jaar allemaal! (Beter laat dan nooit zullen we maar zeggen, hè) Nu alle december drukte weer voorbij is en de kerstspulletjes langzaamaan de kast weer ingaan is het tijd om de lege plekken in je interieur weer gezellig te maken voor de donkere winterdagen. En hoe kun je het nou knusser en gezelliger maken dan met een paar artikelen van Clayre & Eef?! Momenteel ben ik een beetje geobsedeerd door hun collectie. De sfeer is een beetje landelijk en authentiek. Alle artikelen zijn verkrijgbaar via http://www.sfeerleven.nl en als je googled op Clayre en Eef krijg je ook genoeg hits.

Image

1. De prijs is misschien niet zo aardig voor je portemonnee, maar ik vind dit kussen geweldig! Engeland is ook een van mijn obsessies, dus (bijna) alles waar een Britse vlag opstaat is welkom. Bovendien is deze tijdloos in ieder interieur. Lekker knus op de bank zitten met een warm drankje en een goed boek leunend tegen een stijlvol kussen. Wie wil dat nou niet? Het kussen kost €32,95 en dan heb je de vulling erbij!

Image

2. Je kunt nooit fout zijn met een VW transporter bus T1 of T2 (hippybus).  Deze accessoire is gemaakt van blik waarom hij eruit ziet alsof hij al wat ouder is. Het busje is in verschillende kleuren en uitvoeringen verkrijgbaar. Ook kun je een versie kopen waar je een foto in kunt doen of die je kan gebruiken als spaarpot. Zo’n busje staat toch onwijs schattig op een schoorsteenmantel? (Een nachtkastje mag ook hoor) Bovendien maak je waarschijnlijk de man(nen) in huis ook blij dat je interesse hebt getoond in iets met vier wielen. Als de hipppybus je nou echt niet trekt kun je ook gaan voor een Minicooper, fiets of een Fiat. Deze hierboven kost €66,50 maar is zijn geld meer dan waard!

Image

3. Deze deurmat zorgt ervoor dat iedereen zich ook in 2014 weer welkom bij jou thuis kan voelen. De mat geeft een romantische, landelijke sfeer. Hij ligt vast ook prachtig voor jouw voordeur! Deze valt misschien wel in je budget aangezien hij slechts €8,95 kost.

Ik hoop dat je inspiratie op hebt kunnen doen voor 2014. Graag spreek ik je snel weer, aangezien ik toch nog wel vaak genoeg mooie spulletjes tegen zal komen. Voor nu zeg ik dan maar vast: Wil ik!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s