Inspiratie: Aparte Kasten

Een kast uitzoeken kan best lastig zijn. Vooral als je zo kieskeurig en veeleisend bent als ik. Je kunt natuurlijk weer eens een middagje naar de Ikea gaan (begrijp me goed, ik heb niks tegen Ikea, ik ben absoluut verslaafd aan hun geweldige meubels!). Maar voor wie eens iets anders wil; Kijk hier maar eens naar (bron is pinterest):

Aparte Kasten

 

Ik hoop dat dit je inspiratie kan geven voor de volgende keer dat je een kast uitzoekt.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s