Opbergruimte voor aan de Muur

Hi lieve lezers! Zelf verveelde ik me een beetje dood de laatste tijd, dus ben ik wat gaan Googlen. Toen kwam ik een paar DIY schattige muurkastjes tegen:

Aardappel Kastje Muurkast Steigerhout Vakjeskast

Dat vond ik wel heel erg leuke ideeën. Zelf had ik namelijk een lelijke plek op mijn muur met gaten erin. Zo’n kastje zou dan wel erg handig zijn. Samen met mijn vriendje ben ik aan de slag gegaan. Mijn vader had nog wel wat pallethout op zijn werk voor me liggen. Mijn moeder had nog wat witte beits. Zelf heb ik nog een kapstokje gekocht. Dit is het resultaat:

Teamwork

 

Schattig toch!

 

Advertenties

2 gedachten over “Opbergruimte voor aan de Muur”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s