Dip-Dye DIY

De ‘dip-dye’ is een fenomeen dat je al een tijdje ziet in de modewereld. Je verft de onderkant van je haar in een totaal andere kleur dan de rest van je haar. Persoonlijk vind ik deze trend niet zo’n succes, maar in interieur begint het nu ook te komen. Toch vallen die resultaten mij niet tegen.

Vandaag was ik even door pinterest aan het scrollen toen ik het volgende idee tegenkwam: Dip-Dye Wijnglazen! En je kan natuurlijk die oude glazen die je van je oma hebt gekregen in je favoriete kleur ‘dippen’, maar waarom niet in krijtbord verf?! Zo hoef je geen nieuwe glazen te kopen, maar hebben ze toch een totaal nieuwe look.

Ik zeg doen!

Wijnglas Dip-Dye

Advertenties

3 gedachten over “Dip-Dye DIY”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s