Even iets anders: Mijn boek!

In april 2012 heb ik mijn eerste boek uitgegeven: Keuze. Dit was voor mij een geweldige ervaring. Hoe leuk is het dat mensen jouw boek kunnen bestellen?! Vandaar dat ik dit toch even met jullie wil delen.

Keuze kaft

Juliet Amares is een meisje van 16. Haar vriendje, Dylan, draagt een groot geheim met zich mee. Eén die levensgevaarlijk voor Juliet is. Zij moet de keuze van haar leven maken. Zou ze haar leven willen geven voor Dylan? En weet ze zeker dat Dylan de ware is?

Mijn boek is een fantasy roman en is vlot geschreven. Zelfs mijn vriend (die toen nog niet mijn vriend was) heeft hem uit kunnen lezen (:

Uit het boek

Het leven bestaat uit keuzes. Vanaf je geboorte tot aan je graf. Keuzes zul je altijd moeten maken. Onder keuzes kom je niet uit. Welke school moet ik kiezen? Wat wil ik later worden? Wat wil ik later achterlaten? Allemaal keuzes. De ene keuze is gemakkelijker te maken dan de andere. Mijn moeder bijvoorbeeld, moet elke dag de keuze maken wat we zullen eten. Ze haat het! Toch was mijn keuze iets moeilijker. Ik moest kiezen tussen het leven en de dood. Maar hoe kom je erachter dat je de goede keuze hebt gemaakt? Het antwoord is volgens mij simpel, kies voor de personen die jou lief hebben. Kies voor degenen van wie jij houdt.        -Juliet

Keuze krantenartikel 2012

Mocht je nieuwsgierig zijn, je kunt Keuze hier bestellen: http://www.boekscout.nl/shop/ViewProduct.aspx?bookId=2888

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s