H&M home wishlist

De webshop van de H&M bezoek ik meerdere keren per week. Toch gebeurt het vaak dat ik de H&M home afdeling oversla (en soms zelfs compleet vergeet) Een paar dagen geleden herinnerde ik me weer dat de H&M ook home artikelen verkoopt. Er zijn weer heel veel leuke dingen bij gekomen sinds ik de home afdeling voor het laatst bezocht. Ik besloot weer eens een nieuwe wishlist te maken. Heb ik het nodig? Nee! Maar is het leuk? Dat zeker! Inmiddels woon ik alweer een half jaar samen, de tijd gaat zo snel! Ik vind het erg leuk om het interieur steeds een beetje te veranderen door middel van verschillende accessoires. Zoals jullie aan deze onderstaande items kunnen zien hou ik erg van wit en/of crème kleuren en bloemenprintjes. Sinds kort heb ik ook een zwak voor geurkaarsen. Wel jammer dat de H&M die nog niet verkoopt!
c1
c2

View original post 31 woorden meer

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s