Laat Je Niet Kisten… Of Juist Wel!

Afgelopen week ben ik weer behoorlijk aan het shoppen geweest. Aangezien ik vanwege mijn stage nu dagelijks in Leeuwarden kom, was ik wel weer eens benieuwd wat er in omgeving Surhuisterveen nieuw in de winkels lag. Elke keer weer loop ik winkels binnen op zoek naar dat ene dingetje wat mijn inrichting compleet zal maken. Natuurlijk vind je dat ene dingetje nooit, maar ik ben best dicht in de buurt gekomen 🙂
In Opende heb je een geweldig winkeltje, Kavel 22. Zij verkopen Bloomingville, een van mijn favoriete merken. Maar ze hebben ook geweldige andere spulletjes en hebbedingetjes.

Mijn vriendje en ik zijn gek op alles wat een antieke, oude look heeft. In Kavel 22 is ons oog gevallen op een prachtige, oude kist. Mooier kan natuurlijk niet. Ons werd verteld dat de kist uit Oekraïne afkomstig was. De binnenkant is bekleed met een patroon en in het deksel is een sticker geplakt waarop Montreal (Canada) stond. Ook was er een naam bij.

De verkoopster was niet heel erg blij met ons. Ze had de kist al in een hoekje boven verstopt, zodat hij niet zo op zou vallen. Hij is namelijk best zwaar. Kijk in zulke winkeltjes dan ook altijd in de hoeken, in de kasten en onder tafels/bedden.

Geweldig vind ik dat. Dingetjes met een verhaal. Oude juweeltjes die net even iets anders, iets meer uitstraling geven aan jouw paleisje, Mijn hart schreeuwde “Wil Ik!” en mijn vriend deed enthousiast mee. Dus ik heb er weer een grote, zware aankoop bij hihi.

Het is niet dezelfde, maar mijn kist lijkt een beetje op deze.
Het is niet dezelfde, maar mijn kist lijkt een beetje op deze.

Kist

 

Kijk voor meer info over Kavel 22 op: http://www.kavel22.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s