Tip: Ikea Slaapkamerplanner (+ mijn ontwerpen)

Iesabell

Of je nu een nieuwe kamer wilt of niet, dit is echt ontzettend leuk. Ik ben echt heel blij dat ik dit ontdekt heb.

Vroeger had je ook al zo’n soort planner en daar was ik dan ook altijd mee bezig, ik vond het super leuk om mijn kamer virtueel op nieuw in te richten en te kijken wat leuk bij elkaar stond en wat niet. Ik herinner me nog wel dat mijn ikea-planner-kamer een leuk behangetje had, blauw met witte stippen en dat ik ook wel eens mijn ouders’ kamer op nieuw heb ingericht, als kamer voor mij en mijn zusje. De halve kamer blauw met witte stippen en de andere helft roze met witte stippen… Hihi.

Idee 1
Dit is mijn eerste ontwerp! Je hebt 4 verschillende stijlen waarin je kan ontwerpen, echt heel leuk. Ik heb ze dan ook alle vier gedaan, haha. Wat ik hier heb gedaan is…

View original post 531 woorden meer

Advertenties

3 gedachten over “Tip: Ikea Slaapkamerplanner (+ mijn ontwerpen)”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s