Woonbeurs Trends | Furry Fuzziness

Dit jaar op de woonbeurs in Amsterdam zag je natuurlijk weer de nieuwste woontrends. Iets wat me erg opviel was dat er veel (nep)bont gebruikt wordt voor het interieur tegenwoordig. Knuffelige stoffen waar je lekker in weg kunt kruipen zijn een must in je huisje.

Bont1 Bont2 Bont3 Bont4 Bont5 Bont6 Bont7 Bont8 Bont9 Bont10 Bont11 Bont12 Bont13 Bont14 Bont15 Bont16 Bont17

Natuurlijk zijn deze knuffelige stoffen helemaal geweldig. Maar persoonlijk zou ik voor nepbont gaan. Het kan net zo mooi zijn als bont van een dier. Kijk hier voor de bontvrij lijst. Heb je nu toch een item gekocht met echt bont en heb je spijt? Kijk voor meer info op http://www.ilovefashionnews.nl/2014/09/26/tip-laat-je-bontjas-cremeren-voor-stichting-bont-voor-dieren/ om bijvoorbeeld je jas of kussen te laten cremeren.

Bont

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s