Leuk om te Doen: VTWonen Woontest

Welke woonstijl past bij jou? Heb je je dat al eens afgevraagd. Op school ben ik daar natuurlijk dagelijks mee bezig, maar ik kon de verleiding toch niet weerstaan toen ik de VTWonen Woontype Test tegenkwam. Even kijken of het een beetje klopt natuurlijk 😉

Bij mij kwam het volgende uit de test:

“jij bent stoer

Je bent een stoer type. Ruwe bolster, blanke pit en recht door zee. Respect! Zoals jij zouden er meer moeten zijn, puur en authentiek. Dit zijn ook precies de elementen die jouw woonstijl het beste omschrijven. Jouw hart gaat sneller kloppen van ruwe en natuurlijke materialen, oorspronkelijke details en ambacht. Het mag groots en met een rauw randje. Dat vind je veel spannender dan als het allemaal bedacht en bij elkaar gezocht is. Het liefste ontwerp je dan ook zelf. De woonstijl die goed bij je past is industrieel.

Kleuren: zwart-, wit- en grijstinten, legergroen en felgekleurde accenten. Vormen: strak, ruw. Materialen: metaal, beton, canvas en hout. Dessins:grafische dessins als letters, typografieën en stempels” 

Ik geloof dat het wel aardig klopt. Ook de test doen? Klik hier!

Woontest

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s