Ruby Ruth

Ruby Ruth is een collectie van vreemde, excentrieke, kleurrijke karakters ontworpen door de Britse Jenny Mustill. Zij heeft een passie voor handgemaakte poppen. De collectie is deels gemaakt van oude truien uit de kringloopwinkel. Zo geeft ze een nieuw leven aan iemands favoriete trui. Persoonlijk vind ik de poppen er erg grappig uitzien. Ze staan heel leuk op je bank, op een plank of misschien zelfs in je vensterbank. Elke pop die je in de shop ziet heeft al een naam. Wat vind jij van deze poppen? CreepyDolls2 CreepyDolls3 CreeyDolls1   Klik hier om naar de website te gaan.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s