Phat Knits | Bauke Knottnerus

Phat Knits3

Phat Knits is een project van de Rotterdamse ontwerper Bauke Knottnerus. Hij creëerde een serie van gigantische draden voor interieur producten, gebreid of niet, voor “Unravel Knitwear in Fashion” expositie in het MoMu Fashion Museum in Antwerpen. Zijn Phat Knits worden met enorme naalden samen geweven.

Phat Knits1

Persoonlijk vind ik het een heel gaaf project. Stel je voor dat je een gigantisch poppenhuis zou maken met deze techniek. Dan heb je poppen die op bedden slapen die drie keer jouw lengte zijn. Bovendien kun je zo heel goed de textuur van het meubel zien. Of wat als ze met de Phat Knits een gigantische zitzak zouden maken voor in het Vondelpark?! Ik zie mezelf al helemaal zitten 😀

Phat Knits2 Phat Knits4

Bron

Advertenties

One thought on “Phat Knits | Bauke Knottnerus”

  1. Pingback: Trend: Work It |

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s