UPnDOWN: Slimste Stapelbed Ooit

Thomas Durner heeft een geniaal kinderstapelbed ontworpen: de UPnDOWN! Dit briljante ontwerp zorgt ervoor dat wanneer je kinderen niet langer een stapelbed willen, ze ook beide een apart bed kunnen hebben. Je kunt dit stapelbed namelijk loskoppelen en op veel verschillende manieren neerzetten.

Bovendien zit er opbergruimte in de bedden. Ideaal voor al die leesboekjes, knuffels en andere prulletjes van je kinderen. Persoonlijk vind ik dit een prachtig ontwerp die in iedere kinderkamer zou passen. Pas op, dit bed is niet goedkoop *slik*. De UPnDOWN heb je namelijk pas vanaf €940,-. Even sparen dus 🙂

Bron

Advertenties

2 gedachten over “UPnDOWN: Slimste Stapelbed Ooit”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s