Blogmas #3 | Lush Kerst Collectie

Het is december en dat betekent dat Lush de meest geweldige producten in haar collectie heeft. Hun Kerstcollectie ziet er altijd fantastisch uit en ruikt heerlijk! Ook dit jaar bestelde ik mijn favorieten.

So White Bath Bomb ziet er misschien niet heel spectaculair uit. Maar schijn bedriegt. Zodra je deze bath bomb ruikt, snap je waarom dit een van mijn favorieten is. Hij ruikt heerlijk fris naar appels. Dit jaar ziet hij er iets anders uit. Normaal gesproken was So White gewoon wit. Dit jaar heeft Lush er een groen blaadje bij bedacht. Ik ben benieuwd hoe mijn bad er gaat uitzien. Vorig jaar maakte So White namelijk je badwater knalrood!

Snow Angel Bath Melt ruikt echt verrukkelijk! Lush bath melts bestaan voornamelijk uit natuurlijke boters en oliën. Snow Angel zit dan ook barstensvol cacaoboter wat zorgt voor een baby zachte huid. De geur van Snow Angel is die van Marsepein! Heaven 

De Salt & Peppermint Bark Body Scrub mocht ik vorig jaar uitproberen bij Lush Oxford Street. Deze scrub is geweldig! Hij ruikt -verrassing!- naar pepermunt. Bovendien heeft dit blok een hele fijne structuur en zit ook boordevol verzorgende Fair Trade cacaoboter en capuacuboter. De scrub is dus vriendelijk voor je winterhuidje.

Santa’s Belly Shower Jelly heeft een zalige geur die ik moeilijk kan omschrijven. Hij ruikt heel “warm” op een of andere manier.

“Deze rode drilpudding zit vol vers appelsap en frisse ingrediënten als zoete bergamotolie, roos absolue en neroli. De jelly is geïnspireerd door de feestelijke glühwein waar Santa’s dol op zijn (en wij ook) en hij heeft zijn structuur te danken aan carrageenzeewier – dat ook nog eens hartstikke verzachtend is voor je huid.”

Dat is de beschrijving op de Lush site. Het concept van de shower jellies vind ik persoonlijk erg grappig. Je moet er even mee oefenen, aangezien het best glibberige substanties zijn. Maar als je eenmaal gewend bent zijn ze zo handig! De jellies kun je gebruiken als douchegel, scheergel en af en toe gebruik ik hem als shampoo.

De Santa Baby Liptint is mijn favoriete lipstick op dit moment. De rode kleur is prachtig voor deze tijd van het jaar. Bovendien blijft deze liptint onwijs goed zitten. Ik krijg hem bijna niet van mijn lippen zonder wat bruut schoonmaak geweld te gebruiken, haha.

Op Facebook kon je al een video voorbij zien komen starring (flauw, sorry) Shoot for the Stars Bath Bomb.  Deze bath bomb is mijn all-time favorite. Hij ruikt heerlijk naar karamel en honing. De sterren daarentegen bestaan uit cacao boter en maken je tere huidje lekker zacht. Ik was wel een beetje teleurgesteld dat ze de uitwerking van de bath bomb hebben veranderd. Eerder was Shoot for the Stars echt een waar spektakel in bad. Je water veranderde van blauw, naar geel, naar rood en uiteindelijk naar paars. Glitters en dwarrelende sterretjes zorgden ervoor dat je je in een echte galaxy badkuip bevond. Hoewel Shoot for the Stars misschien nu iets minder spectaculair is, geniet ik nog steeds ontzettend van deze bath bomb. Mijn water werd nu een felle aqua blauw/groene kleur met gouden glitters. Plus, mijn huid voelt zo fijn en zacht!

Ben jij ook zo’n fan van bath bombs?

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s